Defanzivac Crystal Palacea završava karijeru u 26. godini?

Nakon saobraćajne nesreće

Defanzivac Crystal Palacea završava karijeru u 26. godini?

Senegalac Papa Souare ima tek 26 godina, a njegova profesionalna karijera bi uskoro mogla biti završena.

Defanzivac Crystal Palacea je u septembru doživio tešku saobraćajnu nesreću od koje se još oporavlja. Kako kaže, proces rehabilitacije teče dobro, ali njegov povratak fudbalu je vrlo neizvjestan.

"Ništa još uvijek ne znam. Nemam pojma da li ću uopšte moći da se vratim fudbalu ili ću morati završiti karijeru", rekao je Souare, te dodao:

"U početku nisam mogao ni da jedem. Sada već mogu da jedem malo. Što se tiče moje noge, radim na njenom jačanju zajedno sa fizioterapeutom iz kluba".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Papa Souare je u Crystal Palace stigao iz Lillea 2015. godine, a prošle sezone je bio jedan od najstandardnijih igrača u Premier ligi sa 34 odigrane utakmice.

Prilikom teške nesreće, Senegalac je polomio butnu kost i vilicu, a tada mu se predviđao povratak za pola godine. Kako sada stoje stvari, bilo bi dobro da se uopšte vrati fudbalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije