Del Bosque: Želim špansko finale u Ligi prvaka

Del Bosque: Želim špansko finale u Ligi prvaka

A. Beganović

Danas i sutra su na rasporedu prve utakmice polufinala Lige prvaka u kojima će snage odmjeriti Juventus i Real, te Barcelona i Bayern, a selektor španske reprezentacije Vicente del Bosque želi u finalu gledati španski okršaj.

"Želim vidjeti špansko finale iako će to reprezentaciji stvoriti dodaatne probleme uoči kvalifikacionih utakmica", izjavio je selektor španskog nacionalnog tima.

"Real i Barcelon su se zasluženo plasirali u polufinale gdje nema slabih protivnika. Veliki je to uspjeh i cijela Španija je ponosna", dodao je Vicente del Bosque.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.