Del Piero: Ancelotti je najbolji trener svih vremena
Foto: EPA

Legenda Juventusa o Ancelottiju

Del Piero: Ancelotti je najbolji trener svih vremena

M. Šljivak

Alessandro Del Piero, legenda torinskog Juventusa, posjetio je trening madridskog Reala u Sjedinjenim Američkim Državama.

Legendarni Pinturicchio je s velikim divljenjem govorio o treneru Kraljeva Carlu Ancelottiju, kojeg smatra najboljim trenerom svih vremena. 

"Došao sam da pozdravim Carla Ancelottija. On je najbolji trener svih vremena i drago mi je što je baš on osvojio deseti naslov prvaka Evrope", istakao je Del Piero. 

Del Piero izuzetno cijeni Real Madrid...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrao sam protiv Reala mnogo puta i uvijek mi je bilo izuzetno igrati u Madridu protiv ovako velikog kluba. Ove godine su pojačali tim. James je nevjerovatan igrač i velika je budućnost pred njim. Također, Kroos je sjajan. On će biti jako važan za Real", dodao je Del Piero.

Ancelotti i Del Piero su sarađivali u Juventusu u periodu od 1999. do 2001. godine...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.