Del Piero: Juventus će uskoro osvojiti Ligu prvaka

Del Piero hvali Staru damu

Del Piero: Juventus će uskoro osvojiti Ligu prvaka

M. Šljivak

Legenda Juventusa Alessandro Del Piero vjeruje kako će Stara dama uskoro osvojiti trofej u Ligi prvaka.

Pred utakmicu s Atleticom, Del Piero je istakao kako je tim iz Madrida veliki favorit i da će ovo biti jedna od najboljih utakmica grupne faze...

"Biće to sjajan meč. Atletico je jedan od najboljih timova u Evropi i uvjeren sam da će ovo biti jedna od najboljih utakmica u ovoj fazi takmičenja. Atletico je favorit u ovom susretu", istakao je Del Piero.

Legenda Stare dame smatra da će ubrzo doći trenutak kada će Juventus osvojiti titulu u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Može li Juve osvojiti Ligu prvaka? Takva solucija je veoma blizu. Juventus mora dokazati da je ovaj tim izrastao u veliki i da pored prvenstva mogu dosta učiniti u Evropi", dodao je Del Piero.

Susret Atletica i Juventusa igra se sutra u Madridu...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.