Del Piero: Juventus ima kvalitet da izbaci Real Madrid

Legendarni fudbaler

Del Piero: Juventus ima kvalitet da izbaci Real Madrid

Među pristalicama Juventusa vlada veliki optimizam uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka. 

U prolaz Juventusa vjeruje i Alessandro Del Piero, koji je u razgovoru za italijanske medije kazao da torinski klub posjeduje kvalitet da izbaci Real Madrid. 

"Massimiliano Allegri je ove sezone sjajan kada je taktika u pitanju. Svi dišu kao jedan, imaju jak mentalitet i to je veoma bitno za izazove kao što su ovi u polufinalu", smatra Del Piero, te dodaje:

"U prvom meču su pokazali da imaju kvalitet i snagu da izbace Real Madrid i plasiraju se u finale. Mislim da je ključ uspjeha to što vjeruju u svoje snove, a vidjet ćemo šta će se desiti na kraju."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, revanš susret između Juventusa i Real Madrida na rasporedu je u srijedu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.