Del Piero: U Juventusu ima mjesta za Ronalda

Legenda Juventusa poručila Portugalcu

Del Piero: U Juventusu ima mjesta za Ronalda

D. Rakanović

Nekadašnji fudbaler Juventusa Alessandro Del Piero poručio je Cristianu Ronaldu da dođe u redove Stare dame. 

Podsjetimo, Ronaldo je prema pisanju portugalskih medija prošle sedmice obavijestio čelnike Kraljeva da želi napustiti Španiju, zbog toga što su ga španske vlasti optužile da je utajio porez u periodu od 2011. do 2014. godine. 

Nakon ove objave, svjetski mediji svakodnevno špekulišu gdje će Ronaldo preći, a među najozbiljnijima su velikani PSG i Manchester United. 

Sada ga je legenda Juventusa Del Piero pozvao da pređe u redove Stare dame. 

"Ako Cristiano Ronaldo nije sretan u Realu i želi otići, Juventus ima mnogo mjesta za njega," rekao je Del Piero, prenosi Marca.  

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sam Ronaldo se nije oglašavao nakon što su krenule špekulacije o napuštanju Španije, a razlog je što je trenutno u Rusiji sa reprezentacijom Portugala na Kupu konfederacija. 

Kako navode svjetski mediji, nakon Kupa u Rusiji Ronaldo i čelnici Reala će se sastati razgovarati o budućnosti Portugalca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi