Delije uhapšene u Bugarskoj

Zbog droge

Delije uhapšene u Bugarskoj

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka, a protivnik im je bugarski Ludogorets.

Kako bi bodrili svoje ljubimce, na put u Bugarsku krenuli su i navijači crveno-bijelih popularne Delije. Nakon što su stigli u mjesto Sunčev brijeg odmah su krenuli sa neredima.

Sve to je pomno pratila policija koja je odlučila da stane na kraj izgrednicima, a nakon legitimacije i pretresanja kod nekoliko navijača je pronađena droga.

Isti su odmah lišeni slobode te odvedeni na saslušanje. 

Prema pisanju srbijanskih medija, mjere opreza nakon ovog događaja su povećane te na stadion u Razgradu niko neće moći da uđe bez karte.

Susret između Ludogoretsa i Crvene zvezde počinje večeras od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi