Delneri: Da je Bajić bio samo malo precizniji...

Trener Udinesea nakon poraza

Delneri: Da je Bajić bio samo malo precizniji...

Trener Udinesea Luigi Delneri spomenuo je Riada Bajića u izjavi nakon poraza od Milana na San Siru.

Udinese je pružio zaista dobar otpor favorizovanom protivniku protiv kojeg je na kraju ipak izgubio sa 2:1, iako je lako moglo biti i drugačije.

Najbolju priliku za Udinese u drugom poluvremenu imao je Riad Bajić, koji je nekoliko minuta nakon ulaska u igru šutirao glavom preko Donnarumminog gola.

"Šteta što smo primili taj drugi pogodak, koji je došao iz situacije koju smo mogli riješiti. Bili smo u utakmici do samog kraja, a šteta je što smo propustili dobru priliku kada je Bajić šutirao glavom preko gola. Da je bio samo malo precizniji, vjerovatno bismo osvojili bod", rekao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Riad Bajić je u susretu sa Milanom upisao svoj debi za Udinese u zvaničnim utakmicama, a u igru je ušao u 61. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi