Dembele doživio još jedan peh na okupljanju reprezentacije

Vratio se u London zbob povrede

Dembele doživio još jedan peh na okupljanju reprezentacije

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Mousa Dembele neće igrati meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Estonije.

Dembele je propustio gotovo sve utakmice ovih kvalifikacija zbog problema s povredom, a činilo se da će biti spreman za Estoniju. Belgijanac je stigao početkom sedmice na okupljanje reprezentacije, ali je jučer konstatovano da i dalje ima manjih problema sa povredom.

Nakon što je Roberto Martinez potvrdio da Dembele neće igrati protiv Estonije u nedjelju, ovaj igrač se odlučio vratiti u London. Selektor Belgije dao je dozvolu ovom igraču da se vrati u London, te da tamo  nastavi svoj oporavak.

Iz Tottenhama su danas potvrdili da Dembele ima malih problema sa povredom članka, ali bi trebao biti spreman za naredni meč ovog kluba protiv West Hama. Dembele u posljednje vrijeme baš nema sreće s povredama, a mnogi su ga prozvali novim Diabyjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi