Dembele: Pregovarao sam sa Barcelonom prošlog ljeta

Fudbaler Dortmunda otkrio

Dembele: Pregovarao sam sa Barcelonom prošlog ljeta

Ofanzivac Borussije Dortmund i reprezentativac Francuske Ousmane Dembele otkrio je u razgovoru za Mundo Deportivo da je prošlog ljeta imao kontakte sa Barcelonom.

Dembele (20), postigao je sinoć pobjednički pogodak za svoju reprezentaciju protiv Engleske u prijateljskom meču. On se navodno dovodi u vezu sa transferom u Barcelonu iako ima važeći ugovor sa Dortmundom  do ljeta 2021. godine.

Dembele je prošlog ljeta prešao u Dortmund iz Rennesa iako je imao kontakte i sa Barcelonom.

"Prošle godine imao sam kontakte sa sportskim direktorom Barcelone. Lijepo mi je u Dortmundu. Imam ugovor do ljeta 2021. godine. Ne obraćam mnogo pažnju na transfer špekulacije", rekao je ovaj fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je prošle sezone odigrao 32 ligaške utakmice za Dortmund te je postigao šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti