Napadač Alavesa i U-21 selekcije BiH

Demirović: Vels je težak protivnik, ali ne trebamo se bojati

D. Kurbegović

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od jučer se nalazi u Trening centru N/FSBiH u Zenici, gdje se pripremaju za narednu utakmicu protiv selekcije Velsa. Sigurno da će i protiv selekcije Velsa dosta zavisiti igra naših navalnih igrača, koji su protiv Portugala pokazali sav svoj raskošni talenat, koji trebaju potvrditi i u narednim utakmicama.

Jedan od takvih je i 19-godišnji napadač Alavesa i mlade selekcije, Ermedin Demirović, koji je protiv Portugala postigao gol i bio nerješiva enigma za odbranu favorita naše grupe. On se nada da će se dobra forma ekipe nastaviti i u narednim utakmicama.

"Nakon Portugala ne trebamo se nikoga bojati, ali isto tako ne smijemo se opustiti, moramo imati isti pristup u svakoj utakmici. Pokazali smo da možemo igrati protiv najjačih ekipa i da se ne trebamo ničega bojati", ističe Demirović.

Protiv Velsa očekuje tešku utakmicu i nada se novom golu u dresu mlade selekcije

"Očekuje nas teška utakmica, to je kao u Engleskoj, biće puno duela, ali imamo i mi jaku ekipu tako da se nadamo pozitivnom rezultatu. Meni je svakako bitno da pobijedimo utakmicu, a ne ko će postići gol, rezultat ekipe je najvažniji pa tek onda sve ostalo", rekao je za SportSport.ba Ermedin Demirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi