Denis Kramar pronašao klub u Finskoj

Slovenac u SJK-u

Denis Kramar pronašao klub u Finskoj

Denis Kramar, slovenački fudbaler koji je do prošle godine bio član FK Sarajevo, karijeru  će nastaviti u Finskoj. 

SJK Seinajoki koji je 2015. godine bio šampion Finske na zvaničnim stranicama je potvrdio dovođenje Kramara, a u ovaj klub 25-godišnji defanzivac dolazi kao slobodan igrač.

Kramar je prije transfera u Finsku nastupao za islandski Vikingur kojeg vodi Sarajlija Ejub Purišević, a sa SJK Seinajokijem je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine. 

Inače, SJK Seinajoki je Kramaru deseti klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. On je prethodno još nastupao za Vikingur, Sarajevo, Perth Glory, Getafe (B), Enosis Neon Paralimni,  Widzew Lodz, Muru, Smartno i Rudar.

Na Koševu se Kramar svojevremeno nije uspio nametnuti na pravi način i otišao je sa svega pet zvaničnih nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi