Depay je dotakao dno u Manchester Unitedu

Igrao za rezervnu ekipu Uniteda

Depay je dotakao dno u Manchester Unitedu

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda Memphis Depay kažnjen je od strane Louisa van Gaala zbog loše igre protiv Chelseaja.

Depay je u sinoćnjoj utakmici na Stamford Bridgeu ušao u finišu utakmicu, te je bio glavni krivac što je Chelsea na kraju stigao do izjednačenja. Navijači su bili ljuti na Depayja, a menadžer Crvenih đavola odlučio je kazniti holandskog napadača.

Naime, Depay je večeras bio primoran da nastupi za rezervnu ekipu Uniteda koja je igrala protiv rezervi Norwicha. Iako je jučer bio na terenu Depay danas nije dobio slobodan dan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda su razočarani formom Depayja koji je ljetos na Old Trafford stigao kao veliko pojačanje iz PSV-a. Kako stvari stoje, ovaj fudbaler će na ljeto najvjerovatnije potražiti novi klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi