Depay: Ne znam ništa o transferu u Manchester United

Holandski ofanzivac

Depay: Ne znam ništa o transferu u Manchester United

Čini se da je Manchester United bio najbrži i najsretniji u borbi za holandskog fudbalera Memphisa Depaya. 

Navodno glavu ulogu u pregovorima imao je trener Louis Van Gaal koji mu je dao priliku u reprezentaciju, no krilni fudbaler PSV-a još uvijek ne želi ništa otkriti. 

"Ništa ne znam o transferu pa nemam šta niti reći. Naravno da želim u jače lige i uvijek je lijepo kada su klubovi zainteresirani, ali neću ništa pričati, vidjet ćemo kako će se to razviti", izjavio je Depay za Express.

Inače, Depayu ugovor sa PSV-om važi do 2018. godine i izvjesno je da ga neće odraditi do kraja. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.