Deportivu vrijedan bod u Pamploni

Španska liga, 35. kolo:

Deportivu vrijedan bod u Pamploni

U prvoj nedjeljnoj utakmici 35. kola španskog prvenstva Osasuna i Deportivo iz La Corune su odigrali neriješeno. 

Za Deportivo je ovaj susret bio od iznimne važnosti u borbi za opstanak, za razliku od Osasune koja je izgubila šanse za to, a tim iz La Corune na kraju je u Pamploni uspio osvojiti vrijedan bod i doći na korak od ostvarenja cilja. 

U duelu u kojem su se obje ekipe smjenjivale u vodstvu bolje je počela Osasuna. Domaći su do vodstva stigli u četvrtoj minuti preko Mondragona, a prednost od 1:0 trajala je do 18. minute kada je stvari na početak vratio Guilherme. 

Isti igrač je u 70. minuti donio preokret Deportivo, da bi Juanfran nekoliko inuta kasnije postavio konačan rezultat, ali pogodivši vlastitu mrežu.

Cijeli susret za Osasunu je odigrao bh. reprezentativac Kenan Kodro:

La Liga, 35. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osasuna - Deportivo 2:2 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi