Deschamps: Martialova povreda nije strašna
Foto: EPA

Selektor Francuske ohrabrio Van Gaala

Deschamps: Martialova povreda nije strašna

Reprezentacija Francuske je sinoć poražena od Engleske rezultatom 2:0 a utakmicu je, između ostalog, obilježila i povreda Anthonyja Martiala.

Fudbaler Manchester Uniteda je izlaskom sa terena zabrinuo Louisa Van Gaala i sve navijače Crvenih đavola, koji su pomislili da bi se mogli suočiti sa još jednim velikim hendikepom.

Ipak, njegova povreda nije strašna, što je potvrdio i selektor Franccuke Didier Deschamps.

"Osjećao je bol nakon utakmice. Dobio je udarac u kaznenom prostoru, ali ne radi se o nekoj težoj povredi. Martial će se vrlo brzo vratiti na teren", rekao je Deschamps.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, utakmica između Engleske i Francuske će najviše biti upamćena po tome što je 90 hiljada navijača na Wembleyju u jedan glas otpjevalo himnu Francuske na početku utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti