"Deset bodova iza Barcelone? Možemo ih stići"
EPA

Dani Carvajal vjeruje u svojm tim

"Deset bodova iza Barcelone? Možemo ih stići"

E. Ganibegović

Sinoć je odigran madridski derbi između Atletica i Reala koji je završen neriješenim ishodom. Obje ekipe su se morale pomiriti sa podjelom bodova.

Međutim, bez obzira na to što je kraljevski klub izvukao samo bod na ovome susretu, te tako ostao 10 bodova iza vodeće Barcelone, Dani Carvajal vjeruje kako njegova ekipa može ugroziti Katalonce na prvom mjestu. 

"Ljut sam jer nismo pobijedili i uzeli još dva boda", rekao je desni bek Real Madrida, koji se nakon dva mjeseca odsustva zbog srčanih problema vratio na teren.

"Na terenu sam se osjećao dobro i pun snage. Stvarno sam želio da se vratim na teren, i povratak poslije ozljede je uvijek nešto zbog čega treba da budete sretni."

"Deset bodova iza Barcelone? To je velika razlika, ali tim je dao sve od sebe i uvijek ćemo davati svoj maksimum."

"Ako budemo davali sve od sebe možemo da se vratimo u borbu za naslov. Nekoliko prilika protiv Atletica? Oni su vrlo jaki u defanzivi."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imali su nekoliko šansi, ali i mi smo. Utakmica je umrla pred kraj zbog umora i nismo uspjeli postići pogodak za pobjedu."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije