Deset najsmješnijih scena iz bundesligaške sezone 2104/2015

Top deset

Deset najsmješnijih scena iz bundesligaške sezone 2104/2015

Bayer iz Minhena je bez većih problema odbranio šampionsku titulu u Bundesligi. Bavarci su se tako po 25. put okitili titulom najbolje ekipe u Njemačkoj, a zamjerki na loše partije u finišu sezone bilo je s nekoliko strana.

Najviše su se žalili klubovi koji su se borili za opstanak, dok su Bavarci s okrnjenim timom igrali protiv njihovih rivala u borbi za očuvanje bundesligaškog statusa.

Bundesliga je i ove sezone obilovala sjajnim potezima, odličnim golovima, lijepim paradama i odbranama, ali i nekim neobično smiješnim situacijama. Pogledajte deset najsmješnijih situacija u sezone Bundeslige koja je okončana nedavno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.