Destro: Godi interes Arsenala i Chelseaja, no ostajem u Romi

Na meti engleskih velikana

Destro: Godi interes Arsenala i Chelseaja, no ostajem u Romi

A. Beganović

Mladi ofanzivni fudbaler Rome, Mattia Destro, svojim sjajnim igrama privukao je pažnju mnogih klubova, među kojima su i dva engleska, Chelsea i Arsenal.

Međutim, navijači Rome mogu biti mirni, odnosno Destro je priznao da mu prija to što se za njegovim uslugama interesuju engleski velikani, no naglasio je da nema namjeru napuštati Romu.

"Čuo sam da se za mene raspituju Chelsea i Arsenal. To mi svakako godi i drago mi je što se raspituju za mene. No, u Romi se osjećam sjajno, imam veliku podršku i osjećam da s trenerom Garcijom brzo napredujem i nemam namjeru da idem", izjavio je Destro.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.