Deulofeu bi u Barcu, Messi je protiv toga

Zanimljivo

Deulofeu bi u Barcu, Messi je protiv toga

E. Škorić

Barcelonina zvijezda Lionel Messi navodno ne želi da klub vrati Gerarda Deulofeua.

Deulofeu je posljednje dvije godine proveo u Evertonu, koji ga je slao na posudbu u Milan i sada je sve izvjesnije da neće ostati na Goodison Parku, te da će se vratiti na Nou Campu.

Novi trener Katalonaca Ernesto Valverde spreman je za 10.5 miliona funti aktivirati povratnu odštetnu klauzulu kako bi Deulofeu ponovo zaigrao u Barceloni, ali ta ideja ne sviđa se prvoj zvijezdi kluba.

Prema pisanju Don Balona, Messi nije za  to da se Deulofeu vrati, već bi radije da se klub usredotoči na dovođenje desnog beka Hectora Bellerina ili veznjaka Marca Verrattija iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Deulofeu je u Everton 2015. godine prešao za 4.2 miliona funti i trenutno je na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi