Di Francesco o preuzimanju Rome: Razgovarat ćemo poslije
Foto: EPA

Trener Sassuola mijenja Spalletija na klupi Rome?

Di Francesco o preuzimanju Rome: Razgovarat ćemo poslije

Trener Sassuola i bivši fudbaler Rome Eusebio Di Francesco se već neko vrijeme povezuje sa preuzimanjem trenerske pozicije upravo u svom nekadašnjem klubu.

Italijanski mediji prenose da bi sadašnji trener Rome Luciano Spalletti mogao već ove sedmice preuzeti ekipu Intera, tako da bi Rimljani morali potražiti novog stratega.

Di Francesco se kao bivši igrač, izdvaja kao očigledan izbor, a on je u razgovoru sa italijanskim medijima odbio isključiti mogućnost da Sassuolo zamijeni Romom.

"U ovom trenutku razmišljam samo o Sassuolu. Znam da postoje neke mogućnosti, ali o njima ćemo razgovarati kasnije", izjavio je Di Francesco te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako i postoji neki interes Rome, o tome ćemo kasnije razgovarati. U subotu ću razgovarati sa predsjednikom Sassuola i onda ćemo zajedno procijeniti kako stoje stvari."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi