Di Maria: Laž je da sam želio ići iz Reala

Pismom se oprostio od navijača

Di Maria: Laž je da sam želio ići iz Reala

Angel Di Maria postao je najskuplje pojačanje jednog engleskog kluba u historiji nakon što je iz Real Madrida prešao u Manchester United.

Sjajni Argentinac se od navijača Reala oprostio pismom u kojem je iznio nekoliko zanimljivih činjenica.

"Završio sam svoju epizodu u Realu i ne mogu otići tek tako a da ne opišem ukratko sve ono lijepo što sam doživio u Madridu. Bila mi je ogromna čast što sam bio član madridskog kluba u protekle četiri godine i ponosan sam na sve što sam postigao za taj period. Nažalost, sada sam otišao iz kluba i moram naglasiti da to nije bila moja odluka", otvoreno je rekao Di Maria i dodao:

"Nakon što sam osvojio Ligu prvaka i odigrao zapaženu ulogu u svojoj reprezentaciji na Mundijalu, malo je ko očekivao moj odlazak. Ni sam ga nisam očekivao, iskreno, i moja želja nije bila da napustim klub. Ljudi su pričali da želim ići, ali to su bile laži. Očigledno me mnogi više nisu htjeli u Madridu a ja se iskreno nadam da će u Unitedu biti drugačije. Realu želim mnogo sreće u narednoj sezoni ali i u budućnosti. Naprijed Real!".

Angel Di Maria je u dresu Reala odigrao 124 utakmice u kojim je postigao 22 gola i bio je jedan od najvažnijih fudbalera tog kluba u protekle četiri sezone. Ovim pismom se Di Maria na dostojanstven način oprostio od navijača kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.