Di Maria prolazi kroz težak period u PSG-u

Navijači nezadovoljni njegovim igrama

Di Maria prolazi kroz težak period u PSG-u

E. Čaušević

PSG ove sezone očekuje da odbrani titulu prvaka Francuske, ali su navijači svjesni da će ovaj tim teško napraviti zapažen rezultat u Ligi prvaka.

Nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića iz PSG-a francuski tim do bodova dolazi teže od očekivanog. Navijači su sve više ljuti što njihov tim ne dominira u domaćem prvenstvu kao proteklih godina. Posebno su nezadovoljni igrama Angela Di Marije koji je na početku ove sezone totalno zakazao.

Di Maria se ovih dana našao na udaru francuske javnosti, a ugledni L'Equipe danas je svoju naslovnicu posvetio argentinskom fudbaleru. Naglašeno je da je Di Maria stigao prošlog ljeta za 44 miliona funti, ali da još nije opravdao uloženi novac.

L'Equipe je početak nove sezone argentinskog fudbalera prokomentarisao naslovom "Anđeo je izgubio svoja krila". Nakon odlaska iz Real Madrida 2014. godine Di Maria ima velikih problema ponovo da uđe u pravu formu. U Manchester Unitedu je bio samo godinu dana, a čini se da bi mogao napustiti uskoro i PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti