Di Matteo kandidat za klupu Aston Ville

Švicarac ponovo na Ostrvu

Di Matteo kandidat za klupu Aston Ville

D. Vejo

Aston Villa nije uspjela da ostane u društvu najboljih pa će tako od naredne sezone povratak u elitni rang tražiti kroz Championship. A put na stare staze slave mogli bi tražiti sa novim strategom.

Riječ je o Robertu Di Matteu. Kako pišu engleski mediji, bivši trener Chelsea trebao bi kroz par dana biti predstavljen javnosti kao novi šef struke popularnih Lavova.

Di Matteo neće imati ni malo lak zadatak. Povratak u Premiership biće izuzetno težak, ali čelnici kluba po svemu sudeći vjeruju u Švicarca. 

Ukoliko se vrati na Ostrvu, vrijeme će pokazat da li Di Matteo ima potreban kvalitet da vrati posrnulu ekipu Aston Ville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi