Di Matteo sumnja da će Chelsea uspjeti da zamijeni Terryja

Bivši trener londonskog kluba

Di Matteo sumnja da će Chelsea uspjeti da zamijeni Terryja

Nekadašnji trener Chelseaja Roberto Di Matteo smatra da ekipa sa Stamford Bridge neće uspjeti u skorije vrijeme da zamijeni dosadašnjeg kapitena Johna Terryja.

Podsjetimo, Terry je na kraju prošle sezone napustio Chelsea nakon što je čitavu karijeru proveo u ovom klubu, a DI Matteo je poručio da je veoma teko naći fudbalera sa takvim karakteristikama.

"Trebat će vremena da neko istupi i preuzme njegovu poziciju u timu. Nisam siguran da će iko uspjeti sa sigurnošću da preuzme kapitensku traku i da bude toliko važan za tim", rekao je Di Matteo.

Podsjetimo, Di Matteo je 2012. godine sa ekipom Chelseaja osvojio titulu prvaka Evrope, a Terry u finalnom meču protiv Bayerna nije igrao zbog problema sa kartonima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijanski stručnjak je tokom karijere, osim Chelseaja, vodio i WBA, Schalke i Aston Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi