Di Natale na kraju sezone napušta Udinese

Odlazi u MLS?

Di Natale na kraju sezone napušta Udinese

Antonio Di Natale, prema svemu sudeći, od naredne sezone neće nositi dres italijanskog Udinesea. 

To je u razgovoru za list Gazzetta dello Sport potvrdio i njegov menadžer Bruno Carpeggiani, a naredna destinacija u karijeri ovog 37-godišnjeg napadača mogao bi biti klub iz MLS-a. 

"U ovom trenutku, veoma je teško videti Di Natalea naredne sezone u Udineseu. On želi da ode, iako se ne radi o ekonomskim razlozima. Nije sigurno da li će ostati u Italiji ili će ići u druge zemlje, to će odlučii na kraju sezone", kazao je Carpeggiani. 

Italijanski mediji tvrde da je New York City najveći favorit za dovođenje Di Natalea, a među zainteresovanim klubovima spominje se i Empoli u kojem je i počeo svoju karijeru. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.