Diego Costa na korak od Stamford Bridgea

Fantastični napadač velika želja Josea Mourinha

Diego Costa na korak od Stamford Bridgea

Atletico Madrid i Chelsea igrat će u polufinalu Lige prvaka, a na pomolu je i nova saradnja dva kluba. 

Prema pisanu španskog El Confidenciala, Plavci iz Londona spremni su da plate odštetnu klauzulu za fudbalera madridskog Atletica, Diega Costu. 

Odštetna klauzula Brazilca sa španskim pasošem iznosi 60 miliona eura, a Chelsea je navodno spreman da istu aktivira. Stamford Bridge će na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Samuel Eto'o, a jako blizu odlaska iz Londona je i Demba Ba. 

Trener Plavaca, Jose Mourinho bio je zainteresovan za usluge Radamela Falcaa, ali je od transfera odustao nakon teške povrede Kolumbijca. Ukoliko Chelsea odluči da plati 60 miliona eura za Costu, to će biti najveći transfer u historiji londonskog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije