Diego Costa nije mogao saznati bolje vijesti

Neće biti novčano kažnjen

Diego Costa nije mogao saznati bolje vijesti

E. Čaušević

Španski fudbaler Diego Costa jučer se konačno priključio treninzima Chelseaja nakon sukoba sa Antoniom Conteom.

Costa je prošle sedmice imao sukob sa Conteo zbog čega ga je italijanski stručnjak izbacio iz ekipe za meč protiv Leicestera. Nakon toga španski napadač je bio na treninzima kluba, ali je morao trenirati odvojeno od ostatka ekipe.

Ipak, jučer se Costa konačno priključio ostatku tima sa kojima je odradio trening. No, nakon toga počelo se špekulisati da njegov sukob s trenerom nije zaboravljen, te da je on kažnjen sa 185.000 funti.

Međutim, Sky Sports je večeras objavio da su Conte i Abramovič odlučili da Diego Costa neće biti kažnjen, te da će najvjerovatnije biti u konkurenciji za naredni meč londonske ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije početka današnjeg treninga Costa je u trening centar morao doći sat vremana prije kako bi razgovarao sa stručnim štabom. Nakon dugog razgovora odlučeno je da španski fudbaler neće biti novčano kažnjen.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije