Diego Costa poludio nakon što sudija nije dosudio penal

Napadač Atletico Madrida

Diego Costa poludio nakon što sudija nije dosudio penal

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su u okviru 10. kola španske Primere na svom Vicente Calderonu svladali sastav Betisa sa 5:0.

Jorgandžije su već od prve minute susreta povele sa 1:0, a za vodstvo domaćih pogodio je Torres. Uprkos ranom vodstvu Atetico je nastavio sa napadima, a nakon što u 39. minuti susreta glavni arbitar ovoga meča, nakon jednog duela Diega Coste sa odbrambenim igračem Betisa, nije dosudio penala Brazilac je je pogotovo poludio.

Ipak, u nastavku susreta Costa je došao na svoje pogodivši za vodstvo do Atletica od 4:0.

Pogledajte način na koji je Costa negodovao na odluku glavnog arbitra da ne dosudi jedanaesterac u situaciji za koju je brazilski napadač očito bio ubijeđen da je start, odnosno, faul za najstrožije kazne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.