Diego Costa rasprodaje apsolutno sve

Prodao imovinu u Londonu

Diego Costa rasprodaje apsolutno sve

M. Šljivak

Španski napadač Diego Costa u januaru će definitivno napustiti Chelsea.

Iako je bio na transfer listi tokom ljeta, ovaj 28-godišnji fudbaler nije napustio klub, jer nije žalio otići nigdje drugo osim u madridski Atletico.

Odbio je nekoliko velikih ponuda i odlučio je da čeka januar i istek Atleticove zabrane dovođenja igrača, kako bi potpisao za ovaj klub.

Da će napustiti London odavno je već poznato. On je već sve spremio za selidbu u Španiju, a prethodnih dana je na prodaju stavio i skupocjene automobile.

Radi se o izuzetno skupim automobilima Mercedes i BMW koje je kupio tokom boravka u Londonu i koje je koristio tokom prethodne tri godine.

Također, automobil Range Rover, kojeg je dobio na korištenje od kluba premješten je na parking U23 tima, te je oslobođen prostor za automobile novih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Costa je s porodicom već napustio i dom u Londonu. Uskoro bi trebali otputovati za Madrid, gdje bi ovaj rođeni Brazilac trebao nastaviti karijeru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije