Diego Costa se vratio u London, ali ne da trenira

"Radi" na transferu

Diego Costa se vratio u London, ali ne da trenira

E. Čaušević

Španski fudbaler Diego Costa odbijao je da trenira s ekipom Chelseaja jer je želio ovog ljeta da napusti klub i vrati se u Atletico Madrid.

Fudbalska javnost bila je uvjerena da španski fudbaler broji svoje posljednje dane na Stamford Bridgeu kada je odbio da tranira s ekipom, te je otputovao u Brazil kako bi sačekao rasplet situacije. Međutim, Chelsea nije uspio da postigne dogovor sa Atletico Madridom i Costa se mora vratiti u London.

Španski reprezentativac doputovao je jučer u glavni grad Engleske, a Antonio Conte mu je ekspresno poručio da će trenirati sa rezervnim timom. Jasno je da Costa neće igrati do januara kada se nada da će konačno uspjeti da se vrati u Atletico.

Engleski mediji objavili su danas da je ovaj napadač poručio čelnicima Chelseaja da uopšte nema namjeru da trenira, te da je u London stigao kako bi lično završio transfer. Po svemu sudeći Costa je spreman da ne igra do januara samo da bi ga Plavci pustili u Atletico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi