Diego Costa: Sergio Ramos je baš poput mene

Tako smatra napadač Chelseaja

Diego Costa: Sergio Ramos je baš poput mene

Brazilski fudbaler Diego Costa smatra da je fudbaler Real Madrida Sergio Ramos veoma sličan njemu.

Costa trenutno trenira sa reprezentacijom Španije koja se sprema za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Izraela te za prijateljski meč protiv Francuske. 

Costa se ovih dana druži sa nekadašnjim rivalom iz španske Primere Sergiom Ramosom za kojeg kaže da je veoma sličan njemu.

"On je veoma sličan meni, želi pobijediti, udarit će vas. On me je prvi upoznaio sa saigračima iz nacionalnog tima. Mnogo je bolji kao saigrač nego kao protivnik. Volim ga i kao protivnika jer tada igramo različite utakmice, to me motiviše", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Costa za sada odigrao 14 mečeva za reprezentaciju Španije te je postigao četiri gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti