Diego Costa slavi posao iz snova

Najplaćeniji igrač Chelseaja

Diego Costa slavi posao iz snova

E. Škorić

Španski napadač Diego Costa postat će najplaćeniji nogometaš Chelseaja.

Prema posljednjim informacijama s Ostrva, postignut je dogovor između Chelseaja i Coste i najbolji strijelac Plavaca produžit će ugovor s klubom.

Menader Antonio Conte nije želio pustiti Costu u Kinu, a sada je sretan što će na raspolaganju vjerovatno i naredne sezone imati čovjeka koji je najzaslužniji što je londonski klub na pragu nove titule.

The Sun piše kako je 28-godišnji golgeter sedmično zarađivati oko 220 hiljada funti na Stamford Bridgeu, te će imati na kraju bonus. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno su mediji u Španiji objavili da će Costa od ljeta za 30 miliona eura godišnje nastupati za neimenovani kineski klub, ali sada smo dobili drugačiju pričlu, a i sam Costa je nedavno demantovao odlazak iz Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti