Diego Lopez: Zašto sam napustio Real?
Foto: EPA

Golman Milana objasnio

Diego Lopez: Zašto sam napustio Real?

M. Šljivak

Diego Lopez je dvije godine bio prvi čuvar mreže Reala...

Legenda kluba Iker Casillas mu je bio prava konkurencija, ali je Lopez držao čvrsto jedinicu Kraljeva.

Međutim, prethodnog ljeta je Diego Lopez napustio Madrid  potpisao je za Milan. Za italijanske medije je objasnio i zašto je to učinio.

"Situacija u Madridu nije bila baš najbolja. Odnos između mene i Ikera Casillasa je bio podnošljiv, ali je zatim klub potpisao i Keylora Navada. Shvatio sam da moram otići i klub mi je pomogao da donesem pravu odluku. Milan je bio pravi potez i idealno okruženje za mene", rekao je Diego Lopez.

Lopez u dresu Rossonera brani zaista sjajno, te mu i te kako moraju zahvaliti za dobar dio bodova ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti