Diego Simeone: Interes Chelseaja je normalan

Trener Jorgandžija o mogućem odlasku Diega Coste

Diego Simeone: Interes Chelseaja je normalan

Interes Chelseaja za napadača madridskog Atletica, Diega Costu je normalan, smatra šef stručnog štaba ekipe sa Vicente Calderona, Diego Simeone. 

Napadač Atletica iza sebe ima fantastičnu sezonu, a postigao je 34 gola u 45 nastupa u svim takmičenjima. Njegovi golovi pomogli su Atleticu da dođe do polufinala Lige prvaka i da pet kola prije kraja Primere bude prvoplasirana ekipa na tabeli. 

Menadžer Plavaca iz Londona, Jose Mourinho ne krije kako je zainteresovan za napadača Jorgandžija. Po mišljenju Argentinca na kormilu Atletica, interes Chelseaja je sasvim normalan splet okolnosti. 

"Njegova budućnost ovisi o njemu. On zna šta je najbolje za njega. Normalno je da ga Chelsea želi. Oni su financijski jedan od najjačih klubova svijeta. Samuel Eto'o stari, a Diego Costa odlično radi svoj posao. Međutim on je trenutno naš igrač," rekao je Diego Simeone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.