Diego Simeone zaplakao nakon utakmice

Stigle ga emocije

Diego Simeone zaplakao nakon utakmice

E. Čaušević

Atletico Madrid je večeras poražen u Minhenu protiv Bayerna (2:1), ali je uspio izboriti plasman u finale Lige prvaka.

Ekipa Diega Simeonea plasirala se u finale Lige prvaka iako je večeras poražena na gostovanju protiv Bayerna. Jedini gol za goste u večerašnjoj utakmici postigao je Griezmann na samom startu drugog poluvremena.

Simeone je i večeras bio u elementu, te je konstantno bio u sukobu sa klupom Bavaraca. U jednom trenutku je udario svog asistenta koji je zadužen za izmjene jer nije na vrijeme reagovao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, kada je sudija svirao kraj utakmice argentinskog stručnjaka su stigle emocije, a i Simeone je na kraju pustio suzu nakon velikog uspjeha njegove ekipe.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi