Dinamo dobija novog trenera: Stiže miljenik navijača?
EPA

Odlazi Mario Cvitanović

Dinamo dobija novog trenera: Stiže miljenik navijača?

Novi trener zagrebačkog Dinama bi, prema natpisima tamošnjih medija, mogao postati Goce Sedloski. 

U Dinamu su svjesni da Mario Cvitanović nije najbolje rješenje i sve više se špekuliše o tome da je na izlaznim vratima, a kao mogući nasljednik spominje se nekadašnji makedonski reprezentativac Goce Sedloski. 

Sedloski je dobro poznato ime među navijačima Dinama. Svojevremeno je kao igrač nosio dres Dinama u sedam sezona, a zbog borbenosti koju je pokazivao je dobio i kapitensku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. 

Olakšavajuća okolnost za Dinamo je to što je Sedloski danas bez angažmana. Nedavno je nakon dvije godine napustio Vardar, s kojim je osvojio prvenstvo i izborio plasman u Evropsku ligu, a na poziv iz Zagreba bi došao pješice. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike", izjavio je jedne prilike Sedloski. 

Hrvatski mediji pišu da su velike šanse da Sedloski zamijeni Cvitanovića i da je navodno razgovor zakazan za ponedjeljak. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi