Dinamo doveo kapitena mladog tima Barcelone

Senzacionalan transfer

Dinamo doveo kapitena mladog tima Barcelone

Zagrebački Dinamo napravio je još jedan spektakularan transfer. Ovoga puta u centru pažnje je mladi Dani Olmo, dosadašnji kapiten mladog tima Barcelone i španski reprezentativac.

Ovaj 16-godišnjak dolazi u Zagreb s reputacijom jednog od najperspektivnijih fudbalera čuvene La Masije, fudbalskom akademijom Barcelone koja je do sada izbacila bezbroj fantastičnih fudbalera.

"Sretan sam što sam došao u Dinamo. Na ovaj potez sam se odlučio iz jednog jednostavnog razloga. Dinamo je sredina fantastična za mlade igrače, čuo sam sve najbolje o ovom klubu i znam da mladi talenti rano dobijaju šansu igrati u seniorskoj konkurenciji. Znam za igrače koji su igrali ovdje, a neki od njih su Modrić, Halilović, Kovačić, Mandžukić i Lovren. Oni danas igraju u najvećim evropskim klubovima što je potvrda da se ovdje radi sjajno", oduševljen je bio mladi Dani.

Ovaj talentovani fudbaler igra na mjestu napadača, a može igrati i krilne pozicije. Zanimljivo da je Dani u posljednjih šest godina čak pet puta bio najbolji strijelac Barcelone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.