Dinamo hrabro odgovorio na bogatu ponudu Liverpoola
Foto: EPA

Marko Pjaca na cijeni

Dinamo hrabro odgovorio na bogatu ponudu Liverpoola

Zagrebački Dinamo je jedini klub sa Balkana koji je u stanju odbiti ponudu tešku 15 miliona eura i zatražiti još veći iznos za nekog od svojih fudbalera.

Talentovani hrvatski reprezentativac Marko Pjaca je odavno na meti velikih evropskih klubova, a do sad jedina zvanična ponuda stigla je sa Anfielda.

Liverpool je za Pjacu ponudio 15 miliona eura, ali su iz Dinama poručili kako svog fudbalera neće prodati ispod 20 miliona, što bi bio nevjerovatan transfer za ovdašnje prilike.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pjaca je u posljednje vrijeme privukao veliku pažnju brojnih italijanskih klubova kao što su Inter, Roma i Fiorentina, a za njega se interesovala i Benfica, pa ostaje da se vidi u kojem će klubu ovaj fudbaler nastaviti svoju karijeru koja mnogo obećava.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti