Dinamo, ipak, ne dolazi na pripreme u BiH
Foto: EPA

Promjena plana

Dinamo, ipak, ne dolazi na pripreme u BiH

Dinamo je zbog loših vremenskih uslova primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u Međugorju. 

Dolazak Modrih u Međugorje je bio najavljen za 11. januar i tim kojeg vodi Ivajlo Petev je u ovom gradu trebao provesti osam dana, međutim unutar kluba je došlo do promjene plana. To je potvrđeno i na klupskoj stranici.

"Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini.

U Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili ''Plavoj noći' u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge 'Dinamo u srcu – Brotnjo' te prijateljskoj utakmici s HŠK Zrinjski iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati. Sigurni smo da ćemo pronaći način da nakonadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od 'mjesta za pripreme'", stoji u saopštenju objavljenom na stranici Dinama. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo će se umjesto u Međugorju od 11. do 19. januara pripremati u Rovinju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi