Dinamo na rubu, Petev najavio odlazak?

Modri ostaju bez trenera?

Dinamo na rubu, Petev najavio odlazak?

E. Škorić

Nogometaši Dinama vjerovatno su se danas i oprostili od titule pošto su poraženi u Koprivnici od Slavena s 2:1.

Osim što je Dinamo poražen, Rijeka je savladala Osijek i sada ima osam bodova prednosti, a to nekako djeluje nedostižno za Modre u ovom trenutku.

Prema svemu sudeći će Dinamo nakon dugogodišnje dominacije Rijeci prepustiti tron, a s tim se pomirio i trener Modrih Ivajlo Petev.

Ante Ćorić je za hrvatske medije priznao da se Petev na kraju meča pozdravio sa svim igračima, pa bi to moglo da znači i kraj njegove avanture na Maksimiru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Trener nas je sve u svlačionici pogledao u oči i rukovao se sa svima. Ne znam što mu to znači", rekao je Ćorić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi