Dinamo pao u Koprivnici, Rijeka na korak od naslova

HNL

Dinamo pao u Koprivnici, Rijeka na korak od naslova

E. Škorić

Dinamo je u 30. kolu HNL-a gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa i na kraju je poražen s 2:1.

Dinamo nije imao pravo na kiks, ali upravo to se dogodilo. Modri u Koprivnici nisu pokazali svoje pravo lice i na kraju su bez ijednog boda napustili stadion.

Slaven je bio bolji u prvom dijelu, a bolju igru krunisao je golom Hebera u 43. minuti, koji je nezaustavljivim udarcem matirao Livakovića.

Na poluvremenu su igru napustili bh. reprezentativac Armin Hodžić, Pavičić i Sammir, a ušli su Amer Gojak, Olmo i Guilherme. 

Dinamo je igrao puno bolje u nastavku, no ni to nije bilo ni približno dobro kako hrvatski prvak zna da igra. Ipak, na čudan način je u 78. minuti gostujući tim došao do izjednačenja, kada je Moro pogodio za 1:1.

I dok su gosti pokušavali doći do drugog gola i pobjede, uslijedila je kontra domaćih i Bogojević zabija za veliko slavlje Koprivničana.

Dinamo sada ima 68 bodova, pet manje od vodeće Rijeke, koja od 20 sati dočekuje Osijek.

HNL, 30. kolo:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Slaven Belupo - Dinamo 2:1 (Heber 43, Bogojević 90/ Moro 78)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije