Dinamo predstavio veliko pojačanje

Modri se pojačali

Dinamo predstavio veliko pojačanje

E. Škorić

Dinamo je danas predstavio prvo pojačanje za narednu sezonu, a radi se o Janu Lecjaksu.

Lecjaks je 26-godišnji češki nogometaš koji gra na poziciji lijevog beka, a danas je potpisao ugovor s Modrima, u čije redove dolazi iz švicarskog Young Boysa.

"Kad sam čuo da me Dinamo želi, bio sam sretan jer znam da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj i uvijek igra u grupi Lige prvaka ili Europske lige. Zato je to velika prilika za mene", rekao je Lecjaks.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

On je kazao da je imao i drugih ponuda, ali da je Dinamova bila najkonkretnija i da stoga nije puno razmišljao kada je čuo za poziv iz Hrvatske.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije