Dinamo Zagreb na pet godina potpisao juniora iz Albanije

U Plavom salonu

Dinamo Zagreb na pet godina potpisao juniora iz Albanije

Mladi krilni fudbaler, Endri Ҫekiçi, potpisao je danas u Plavom salonu petogodišnji ugovor sa ekipom Dinama iz Zagreba.

"Ovo mi je najbolji mogući poklon za 18. rođendan. Presretan sam zbog potpisa", izjavio je mladi fudbaler iz Albanije i dodao:

"Otkako sam stigao u Dinamo osjećam da kroz svaki trening i utakmicu napredujem. Jako sam zadovoljan kako razmišljaju ljudi u klubu i ovaj ugovor to potvrđuje".

Endri Ҫekiçi je u Dinamo došao iz Teute gdje je igrao za prvi tim albanskog kluba. Ovaj mladi fudbaler već je prošao brojne omladinske selekcije reprezentacije svoje zemlje.

Dinamo će i u budućnosti nastavljati sa trendom potpisivanja igrača sa mladim fudbalerima iz omladinske škole, a Ҫekiçi je samo jedan u nizu talentovanih mladića koji su potpisali dugogodišnju vjernost zagrebačkom klubu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.