Dinamova zvijezda prekrižena nakon dolaska Sammira

Ne ide na pripreme

Dinamova zvijezda prekrižena nakon dolaska Sammira

Odlukom trenera Ivajla Peteva, sa Dinamom na pripreme neće putovati čileanski fudbaler Junior Fernandes. 

Aktuelni hrvatski prvak je odlučio da više ne računa na usluge najplaćenijeg igrača Fernandesa, koji bi u narednim danima trebao pronaći novu destinaciju.

Fernandes ima ugovor sa Dinamom do ljeta 2018. godine i zagrebački klub će nastojati da se sporazumno nagodi s njim. Uzimajući u obzir da zarađuje 900 hiljada eura po sezoni, jasno je da se neće toga odreći, pogotovo jer se u Zagrebu skrasio, osnovao porodicu. 

Uostalom, ukoliko ne raskine ugovor neće biti jedini koji je spreman trenirati odvojeno od ekipe i čekati da mu Dinamo isplati novac. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U Dinamo je Fernandes stigao 2013. godine iz Bayer Leverkusena. Za 'modre' je ove sezone odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima i pritom postigao šest golova uz četiri asistencije. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi