Dino Arslanagić među prioritetima Porta za novu sezonu

Mladi defanzivac Standarda

Dino Arslanagić među prioritetima Porta za novu sezonu

Porto iza sebe ima jednu od lošijih sezona u portugalskom šampionatu, gdje će gotovo sigurno završiti kao trećeplasirani iza Benfice i Sportinga, a očekuju ih kvalifikacije za Ligu šampiona ukoliko ponovo žele u grupnu fazu najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Tim Porta trebao bi zadržati jezgro svojih standardnih igrača za sljedeću sezonu, ipak pojedini strani, ali i domaći mediji pišu kako bi dva ključna pojačanja za narednu sezonu za portugalski tim trebala biti Imoh Ezekiela i potencijalni reprezentativac Dino Arslanagić.

Sjajni mladi belgijski defanzivac koji je u procesu dobijanja bh. državljanstva, odigrao je odličnu sezonu u dresu Standarda koja očito nije prošla nezapaženo. 

Odlaskom Mangala, bez sumnje Porto bi sebi mogao priuštiti Arslanagića bez problema, dok bi drugi fudbaler koji se spominje Imoh Ezekiel trebao biti zamjena za Varelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.