Direktor Barce: Volio bih imati dva igrača Juventusa

Govorio za italijanske medije

Direktor Barce: Volio bih imati dva igrača Juventusa

Ariedo Braida je direktor Barcelone za međunarodni fudbal od februara 2015. godine.

On je za italijanske medije govorio o svemu pomalo, a  poručio je da bi ekipa Juventusa trebala i ove sezone osvojiti titulu, jer imaju sjajnu ekipu. Pohvalio je i najnovija pojačanja Stare dame.

"Očigledno je ko bi trebao biti prvak. Juventus je prejak, no fudbal je čudan, a šest godina zaredom biti prvak nije lako. Da, Pogba je bio važan, ali su odlično kupovali. Pjanić, Pjaca, Dani Alves i Higuain su odlični. Ali, za naslov Lige šampiona ne smiješ imati slabu točku", rekao je Braida.

On je poručio da bi, od fudbalera Juventusa, volio u Barcelonu dovesti Argentinca Dybalu i već sada legendarnog golmana Buffon.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Otkrio je da Juventus može veoma daleko u Ligi šampiona, ali da se nada da će se titula vratiti u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi