Dirljivo pismo Luisa Suareza navijačima Liverpoola

Oprostio se od navijača Liverpoola

Dirljivo pismo Luisa Suareza navijačima Liverpoola

Luis Suarez od naredne sezone neće igrati u engleskom Premiershipu. Dres Liverpoola Urugvajac je zamijenio dresom Barcelone. 

Suarez se od Anfielda oprostio dirljivim pismom, a istakao je kako će uvijek biti navijač Liverpoola i Redse nositi u srcu. 

"Prošle su tri i pol godine od kada sam stigao u Liverpool, u klub kojem sam se uvijek divio. Od trenutka kada sam potpisao ugovor, moj cilj i moja stalna želja bila je da pomognem da Liverpool konstantno raste, da postane bolji i veći nego što jeste. U tih nekoliko godina doživio sam mnogo odličnih trenutaka, ali i onih teških. Međutim, i u jednim i u drugim osjećao sam samo iskrenu podršku predivnih navijača u predivnom klubu.

Moja porodica i ja uvijek ćemo biti bliski sa ovim gradom. Ponosni smo na činjenicu da je naša kćerka, koja će uskoro napuniti četiri godine, odrasla u Liverpoolu i zatim da je naš sin rođen ovdje. Moja porodica i ja smo se u Liverpoolu uvijek osjećali kao kod kuće i to nikada nećemo zaboraviti. U teškim trenucima imao sam vašu potpunu podršku i to je nešto što ću uvijek nositi u svom srcu. Imati priliku da igram, uživam, smijem se i dajem golove uz podršku nevjerovatnih navijača na stadionu tako posebnom kao što je Anfield, velika je čast.

Želio bih da izrazim i veliku zahvalnost svim mojim saigračima i ljudima u klubu, kao i dvojici menadžera koji su sve vrijeme imali potpunu vjeru u mene. Ova faza naših života dolazi kraju i to nikada nećemo zaboraviti. Naša ljubav prema Liverpoolu je vječna. Ostavljamo iza sebe jako puno prijatelja i posebnih ljudi koji će uvijek biti u našim srcima. Hvala vam. Odlazimo kao navijači Liverpoola. "You'll never walk alone."," piše u pismu koje potpisuje porodica Suarez. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.