"Divim se Realu, ali trenutno sam igrač Chelsea"

Izjava Edena Hazarda

"Divim se Realu, ali trenutno sam igrač Chelsea"

E. Ganibegović

Zvijezda Chelsea Eden Hazard izjavio je kako se divi Real Madridu.

Belgijanac je već ranije govorio kako mnogo poštuje trenera kraljevskog kluba Zinedina Zidana, a njegov posljednji komentar potaknut će špekulacije o mogućem prelasku u klub iz Madrida.

"Trenutno, želim da uspješno završim ovu sezonu", izjavio je Hazard za Canal Foot TV, kako je citirao ESPN.

"Svi znaju koliko sam zadivljen Realom, ali trenutno sam igrač Plavaca. Svake godine mnogi prenose kako ću napustiti London, međutim svaki put sam ostao."

"Kada sam bio u Lilleu, mnogi su pričali o mom prelasku u PSG, ali sam ostao. U Chelseau svake godine kažu PSG ili Real."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard je u londonski klub stigao 2012. godine i od tada je uspio osvojiti dva naslova engleske Premier lige.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi