Djevojka mu osvojila US Open, a on saznao u toku utakmice
Foto: EPA

Jozy Altidore postigao dva gola za Toronto FC

Djevojka mu osvojila US Open, a on saznao u toku utakmice

Bivši napadač Sunderlanda i AZ Alkmaara, Jozy Altidore, nije mogao bodriti svoju djevojku Sloane Stephens u finalu US Opena, jer je igrao utakmicu protiv San Josea.

Stephens je u finalu US Opena savladala Madison Keys sa 2:0 u setovima i stigla do prve Grand Slam titule u karijeri. 

U trenucima dok je ona igrala meč protiv Keys, njen dečko Jozy Altidore je igrao utakmicu u dresu svog Toronta. I Altidore je imao uspješan dan, s obzirom da je u pobjedi svoje ekipe rezultatom 4:0 uspio postići dva gola.

Jedan od novinara je želio iznenaditi Altidorea nakon utakmice i saopštiti mu da je Stephens osvojila US Open, ipak to su bile "stare vijesti" za fudbalera Toronta koji je priznao da je još tokom utakmice saznao za uspjeh svoje djevojke.

"Već sam saznao. Ushićen sam zbog nje. Radila je zaista naporno kako bi došla do mjesta na kojem se sada nalazi. Ne bih mogao biti sretniji", izjavio je Altidore, pa otkrio kako je saznao za pobjedu svoje djevojke: "Mama mi je to rekla, ona je tu na tribinama."

"Njen uspjeh je zaista poseban, svaka joj čast na posvećenosti, radu i izdržljivosti. Biti povrijeđen tako dugo, zadržati takve radne navike i biti bolji nego prije je stvarno sjajno", dodao je na kraju fudbaler Toronta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi